LED-gulvflisskjerm bidrar til en oppslukende interaktiv opplevelse

Med fremveksten av konseptet Metaverse og utviklingen av 5G og andre teknologier, endres applikasjonsfeltene og formene for LED-skjermer stadig.Hvis den konvensjonelle skjermen som står på bakken er middelmådig og ikke personlig nok, og den gigantiske takskjermen hengende fra taket er uoppnåelig,LED-fliseskjermsom fliser bakken og kan oppnå interaksjon mellom menneske og skjerm har utvilsomt blitt førstevalget for folks oppslukende opplevelse.

Hva er en LED-gulvflisskjerm?

LED-fliseskjerm er en personlig LED-skjerm som er designet spesielt for bakken.Sammenlignet med tradisjonelle LED-skjermer, har LED-gulvflisskjermer blitt spesialdesignet og behandlet når det gjelder lastbærende ytelse, beskyttelsesytelse og varmeavledningsytelse, noe som gjør dem egnet for høyintensiv stepping og langsiktig normal drift.

LED interaktiv fliseskjerm
DeLED interaktiv fliseskjermer basert på LED-fliseskjermen og har lagt til induktiv interaksjonsfunksjon.Ved hjelp av infrarød sensing kan folks bevegelsesbane spores, og sanntids visuelle effekter kan presenteres etter menneskelige aktiviteter.Dette kan oppnå effekter som skuespillere som går med publikum, vannbølger som dukker opp under føttene deres, og blomster som blomstrer.

LED-gulvflisskjerm er en ny digital displayenhet som, på grunn av sin fleksible modulære design, kan oppnå ulike scener som gulv, tak, scener, utstillingshaller, T-stander, etc. De siste årene, på grunn av den utmerkede visningseffekten og scenepresentasjonsevnen til interaktive fliseskjermer, de har blitt dypt elsket av ulike bransjer og forbrukere.

Kjennetegn på LED-gulvflisskjermer

Høy pålitelighet |vanntett design
Stabil signal- og kraftdesign, vanntett design foran og bak, kan sikre stabil ytelse selv etter langvarig bruk, og kan oppfylle kravene til forskjellige applikasjoner.

Super bærende |2000 kg/m²
Høystyrke bunnskallmaskedesign, med en bærende vekt på opptil 2000 kg/m², Fryktfri for å bli knust av biler.

Høydejusterbar |fleksibel justering
Tilpassede justerbare føtter, høydejusterbar fra 72,5 mm til 91,5 mm, fleksibel for å tilpasse seg ulike scenarier.

Full visning |360 ° utsikt
Å se fra et fullstendig perspektiv på stedet gir en bedre oppslukende opplevelse, og formidler sjarmen til moderne teknologi til hver bruker.

Slitesterk og antiskli |Ingen frykt for å tråkke

LED interaktiv fliseskjerm
Bruksområdet forLED-gulvflisskjermer
LED-gulvflisskjermer er mye brukt i myndigheter, museer, vitenskaps- og teknologimuseer, store kjøpesentre, utstillingshaller, kulturelle forestillinger, underholdnings- og fritidssteder, og kan skape en virkelig oppslukende interaktiv opplevelse for brukerne.

I dag har den enorme effekten av LED-gulvflisskjermer i sceneopptredener blitt utnyttet fullt ut, med direktesendinger, spennende scener, saktefilmrepriser, nærbilder og skaping av spesielle bakgrunnsmiljøer.Den kunstneriske oppfatningen av forestillingen er maksimert, og kombinasjonen av realistiske bilder og fantastisk musikk skaper en svært moderne scene som får folk til å føle seg som om de er i den.

Og med en uopphørlig innsats kan LED interaktive flisskjermer også oppnå interaksjon mellom menneske og skjerm, og oppnå interaksjon mellom bakken, vegger og menneske-datamaskin-interaksjon.Den interaktive interaksjonen mellom LED-fliseskjermer og andre skjermer lar seerne oppleve en sterk visuell fest og oppslukende teknologiopplevelse, både når det gjelder visning av spesialeffekter og visningseffekter.


Innleggstid: Jul-03-2023