LED-skjerm lyser opp verdensmesterskapet, og bringer en visuell fest til fansen!

VM er den mest overvåkede sportsbegivenheten i verden, med en fotballfest som arrangeres hvert fjerde år, og tiltrekker seg oppmerksomheten til hundrevis av millioner av fans.På en så stor scene gir LED-skjermer, som en viktig komponent i moderne sportsarenaer, ikke bare høyoppløselige, jevne og klare bilder for kamper, men skaper også en oppslukende, interaktiv og mangfoldig seeropplevelse for fansen.

Fotballbane LED-skjerm

Under verdensmesterskapet i Qatar 2022,LED-skjermerspilte en betydelig rolle.I følge relevante medieoppslag ble titusenvis av kvadratmeter med LED-skjermer installert i Lusail Stadium, det siste stedet for Qatar-VM.

Disse skjermene vil dekke innvendige og ytre vegger, tak, tribuner og andre deler av stadion, og danner en gigantisk LED-sfærisk struktur, som viser spennende spillscener og fantastiske lyseffekter for publikum på stedet og globale TV-publikum.

I tillegg til Lusail Stadium vil også de syv andre verdenscuparenaene være utstyrt med høy kvalitetLED-skjermer, inkludert innvendige og utvendige gardinvegger, reklametavler for tribuner, sentrale hengende skjermer, innendørs utleieskjermer, etc.

Disse skjermene oppfyller ikke bare de grunnleggende funksjonene live streaming, replay, sakte film, datastatistikk, men muliggjør også innovative funksjoner som ansiktsgjenkjenning, interaksjon med sosiale medier og virtuell virkelighet, slik at fans kan oppleve enestående visuell påvirkning og deltakelse.

I tillegg til interiøret på sportsarenaer, vil LED-skjermer også bli mye brukt i bysentre, kommersielle områder, offentlig transport og andre steder, og danner flere World Cup-temaparker og fanområder.

Fotballbane LED-skjerm

Disse stedene vil synkront sende alle kamper gjennomstore LED-skjermerog tilby ulike underholdningsaktiviteter og kulturelle visninger, slik at fans som ikke kan komme inn i lokalet kan føle atmosfæren og sjarmen til verdensmesterskapet.

Det kan sies at den betydelige innvirkningen av LED-skjermer i VM-aktiviteter har spilt en uunnværlig rolle i arrangementet.Det forbedrer ikke bare visningen og spredningen av konkurransen, men forbedrer også interaktiviteten og mangfoldet til konkurransen.Med den kontinuerlige utviklingen av teknologi og den kontinuerlige utvidelsen av markedet, vil LED-skjermer spille en viktigere og fremtredende rolle i fremtidige sportsbegivenheter.


Innleggstid: 31. juli 2023